Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

40% behaald? Gratis glasvezel voor 15 basisscholen!

De laatste 3 weken van de vraagbundeling voor glasvezel zijn ingegaan. Als op maandag 25 november minstens 40% van de mensen in de kleine dorpen en het buitengebied van Westerkwartier zich heeft aangemeld, gaat het glasvezelnetwerk er komen. Op dit moment heeft ruim 18% zich aangemeld, wat in lijn is met vergelijkbare campagnes. Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat we het gaan halen!

Heeft u een goede buur, vriend of kennis die nog twijfelt over glasvezel? U helpt ons natuurlijk enorm als u ook hen overtuigt van de voordelen van glasvezel. Want alleen met elkaar kunnen we het eindelijk voor elkaar gaan krijgen: glasvezel voor heel Westerkwartier!

40% behaald? Gratis glasvezel voor 15 basisscholen!

Wanneer we de grens van 40% voor 25 november passeren, is dat niet alleen goed nieuws voor alle ingeschreven bewoners en ondernemers. Ook de kinderen in Westerkwartier profiteren mee. GlasDraad sluit dan namelijk 15 basisscholen in het gebied gratis aan op het nieuwe glasvezelnetwerk! Een prachtige mogelijkheid voor onze volgende generaties, want ook scholen kunnen niet meer zonder een betrouwbare en stabiele internetverbinding.

Winnaars Vroege Vogel actie

Voor een aantal bewoners die zich voor 25 oktober inschreven staan mooie prijzen klaar. Deze snelle beslissers deden automatisch mee met de Vroege Vogel actie. De prijswinnaars zijn onlangs bekendgemaakt en worden snel persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Inschrijfavonden in uw buurt

Bent u er nog niet helemaal uit of kent u iemand die nog vragen heeft? In november organiseren wij in bijna ieder dorp een inschrijfavond voor individuele vragen en (keuze)hulp. Op onze website glasdraadwesterkwartier.nl vindt u het overzicht van data en locaties. Ook kunt u gerust eens langslopen bij de verschillende lokale informatie- en inschrijfpunten: PC Hulp in Oldehove, Expert Groendijk in Zuidhorn, de Dagwinkel in Oostwold, EP:Mulder in Leek en de Expert Kramer in Marum.